Tuesday, August 19, 2014

Going Wireless

Sekarang semuanya wireless. Mana-mana yang ada wayar rasa semak pulak. Mobile phone dah wireless, internet dah wireless, keyboard dan mouse pun dah wireless. Sebelum ini memang dah guna mouse wireless. Saya masih ingat beberapa tahun lepas ketika teknologi wireless masih belum popular dan wifi pun jarang-jarang kedengaran, saya ke pejabat kawan saya untuk berurusan, dia menggunakan keyboard wireless. Agak terpegun saya ketika itu. Mouse pun wireless. Harganya masa tu memang beratus. Telan air liur je lah. Tapi saya tak kata depan dia saya kagum. Cuma pandangan ni asyik tertumpu pada keyboard dia je.

Sekarang harga keyboard dan mouse wireless ni dah murah. Tak sampai ratus-ratus pun. Yang ini saya beli sekali pakej mouse dan keyboard. Tak sampai ratus pun. Macam biasa, lokasi pembelian di AllIT Digital Mall. 

Entri ini saya update agak jauh dari monitor, kalau ada typo, maafkan saya. Nasib baik monitor agak besar.

Brand logitech. Harga tak sampai ratus. Kalau nak yang ratus pun ada

Lepas ni nak kena cari charger handphone wireless. Biar semua wireless.

No comments:

Post a comment